17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneEerste kermisattracties arriveren in Deurne; spectaculaire Fireball nieuw dit jaar

Eerste kermisattracties arriveren in Deurne; spectaculaire Fireball nieuw dit jaar

De eerste attracties zijn afgelopen dagen gearriveerd in Deurne voor de kermis die vanaf komende vrijdag plaatsvindt. Liefhebbers moeten dus nog een paar dagen geduld hebben voor de attracties zoals de Turbo Polyp op hun plaats staan in het centrum. Familie van Tol is met hun geliefde attractie al voor het negentiende jaar aanwezig in Deurne.

Ook de Reactor en Air race bungee zijn dit jaar weer van de partij op de kermis en nieuw is bij deze editie de spectaculaire Fireball. Daarnaast is er dit keer een andere Grand Caroussel en is de Curly Chips-kraam nieuw voor Deurne.

Grote attracties
Bij de kermis zijn dit keer de volgende grote attracties te vinden: de Break Dance, X Factory, Speed Booster, Cake Walk, Reactor, Autoscooter, Fireball, Cocoon Rupsbaan, Air race Bungee, Turbo Polyp en VR Experience. Verder zijn er verschillende spel- en gokzaken zoals de Grijpkranen, Lijntrek, Schietsalon, Ballenfontein, Pusher, Pijl en Boog, Lucky Duck, Bussensport, Skeeball, Aqua Blasta, Pink Date en Kamelenrace. Voor de kinderen zijn er de Draaimolen, Race ‘o Rama, Mini Zweefmolen, Buggy’s, Trampolines en de Wipe Out.

Eetzaken
Natuurlijk mogen ook de eetzaken niet ontbreken op de kermis in Deurne. Verspreid over het centrum van Deurne vind je onder andere de Gebakkraam, Nougat Suikerwerken, de Viskraam, Pinda/Popcorn, Suikerspin, Poffertjessalon, Curly Chips, Snacks/Friet, Churros, Loempiakraam, Fried Chicken en de IJssalon.

De kermis is vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 juni dagelijks geopend van 13.00 tot 01.00 uur en zaterdag tot 01.30 uur.

Foto: Kermis Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen