10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneEerste normale bijeenkomst Alzheimer Café Peelland na coronaperiode

Eerste normale bijeenkomst Alzheimer Café Peelland na coronaperiode

Na enkele kleiner opgezette Alzheimer Cafés in coronatijd, is er op dinsdag 7 september weer een vrijwel normale bijeenkomst van Alzheimer Café Peelland. Er wordt opnieuw kennisgemaakt met elkaar en er kunnen ervaringsverhalen worden uitgewisseld.

Bij de bijeenkomst wordt ook uitgelegd hoe de meetings werken en wat deze voor de deelnemers kunnen betekenen. Er is een gespreksleider aanwezig en er zijn casemanagers en een vertegenwoordiger van Onis en de Lev-groep om eventuele vragen te beantwoorden. In de pauze wordt koffie en thee geserveerd en zal de Deurnese liedjeszanger Piet Driessen nostalgische Brabantse en andere liedjes brengen.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie uit Deurne Asten en Someren, hun naasten en mantelzorgers en professionals. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 september in Dienstencentrum De Beiaard aan de Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten en duurt van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Vanwege de nog geldende anderhalvemeter-regel kunnen in De Beiaard maximaal veertig gasten ontvangen worden, daarom is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan via alzheimercafepeelland@gmail.com of telefonisch bij Piet Schippers via 0493-692695 of  06-27338017.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen