10.2 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- DeurneEerste online donatie voor 'Goede Doelen Week Deurne'

Eerste online donatie voor ‘Goede Doelen Week Deurne’

Afgelopen week heeft burgemeester Buter de eerste online donatie verricht aan de Goede Doelen Week Deurne. Deze veilige en betrouwbare manier van doneren is nu ook beschikbaar voor een gift aan de veertien deelnemende landelijke goede doelen tijdens de zesde editie.

In de week van 31 mei tot en met 5 juni ontvangen de inwoners van Deurne de collecte-envelop in de brievenbus met daarin de uitleg. Ook dit jaar worden de collecte-enveloppen niet huis-aan-huis opgehaald; het is namelijk niet mogelijk om tijdens het collecteren de 1,5 meter afstand tussen de collectant en de gever te borgen en alle richtlijnen van het RIVM uit te voeren.

Envelop
De envelop kan van maandag 7 juni t/m zaterdag 19 juni worden ingeleverd bij een wijkcoördinator van de “Stichting Goede Doelen Week Deurne”, bij een centrale plek in de wijk of in het gemeentehuis.  Alle adressen zijn te vinden op de website en op de voorkant van de collecte-enveloppe.

Fondsen
De deelnemende fondsen zijn: Alzheimer Nederland, HandicapNL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS Fonds, Epilepsiefonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, het Gehandicapte Kind, Nederlandse Brandwonden Stichting, Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds en Reuma Nederland.

Foto: GDWD 2021

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen