1.6 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneElvis komt naar Deurne; kerstshow met drie Tribute Kings in Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Elvis komt naar Deurne; kerstshow met drie Tribute Kings in Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Ook al is het bijna 45 jaar geleden dat hij is overleden, in de harten van veel fans leeft Elvis Presley nog steeds. Sommigen van hen beweren zelfs dat hij nog echt leeft en dat zou je ook bijna denken als je de drie Elvis Tribute-artiesten ziet die 16 december optreden in het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Een avondvullende kerstshow met drie van de beste Elvis-impersonators van de wereld zoals Ciaran Houlihan uit Ierland, en Emilio Santoro en Peter Ryan uit Engeland.

Ciaran Houlihan
Houlihan is gespecialiseerd in de periode van Elvis in de jaren ’70 en heeft daar ook verschillende awards voor ontvangen. Zijn krachtige stem en uiterlijk maakt hem de geschikte persoon om Elvis uit die tijd neer te zetten. Zijn instrumentale talent geeft dit alles nog eens een extra boost want Ciaran bespeelt zelf keyboard en gitaar.

Emilio Santoro
De jongste Europees kampioen Elvis Tribute Artist ooit, is Emilio Santoro uit Engeland. Hij zal dit jaar en volgend jaar ook meedingen in meerdere competities om zich te kwalificeren voor de titel EPE’s Ultieme Elvis Tribute Artiest.

Peter Ryan
De doorgewinterde Peter Ryan neemt het publiek mee op een groot muzikaal avontuur door de Elvis-klassiekers door de jaren heen. Zijn stem doet velen meteen denken aan die van de King en hij combineert dat met het vertolken van de liedjes van Elvis met een energieke gedrevenheid en immense passie.

De Elvis Christmas Show vindt plaats bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne op vrijdag 16 december en duurt van 19.30 tot 23.30 uur. Meer informatie en tickets vind je op https://www.fletcherevents.nl/event/elvis/.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen