25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- Deurne Deurnese Raad van Elf weer op dreef met nieuwe carnavals-hit ‘Weet...

[VIDEO] Deurnese Raad van Elf weer op dreef met nieuwe carnavals-hit ‘Weet je wat jij kan’

Een succesvolle carnavals-hit produceren, dat kan je wel overlaten aan de Deurnese Raad van Elf van de Peelstrekels. Afgelopen drie jaar wisten ze al met hun nummers in de prijzen te vallen bij verschillende verkiezingen van beste carnavalsliedjes en dit jaar zijn ze opnieuw van de partij met hun nieuwe track ‘Weet je wat jij kan’.

Zaterdagavond beleefde de jongste creatie de première tijdens de start van de carnaval bij de Peelstrekels in het Cultuurcentrum in Deurne. Rond 22.00 uur betraden de leden van de Raad van Elf het podium en kon het publiek kennis maken met de nieuwe carnavalsknaller.

Carnavalskraker Trofee
Vorig jaar won de Raad van Elf met het nummer ‘Hier In Het Zuiden’ de publieksprijs bij de verkiezing van Beste Brabantse Carnavalskraker. Het jaar daarvoor wisten de mannen uit Deurne met ‘Feesten Doen We Overal’ de eerste plaats binnen te slepen bij de verkiezing die wordt georganiseerd door BN DeStem, het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad. De eerste grote knaller was ‘Tis weer carnaval’ dat in 2020 ook de Carnavalskraker Trofee van DMG opleverde.

Bekijk hieronder de première van ‘Weet je wat jij kan’ van de Raad van Elf op zaterdagavond in het CCD.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen