9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneEnveloppen voor zevende editie Goede Doelen Week Deurne vallen weer in brievenbus

Enveloppen voor zevende editie Goede Doelen Week Deurne vallen weer in brievenbus

De Stichting Goede Doelen Week Deurne gaat van 11 april tot en met 23 april voor de zevende keer in Deurne de gezamenlijke collecte houden voor veertien landelijke goede doelen. Hiervoor ontvangen inwoners van Deurne in de week van 4 tot en met 9 april de collecte-envelop in de brievenbus.

Deze kan van maandag 11 april tot en met zaterdag 23 april worden ingeleverd bij een wijkcoördinator van de Stichting Goede Doelen Week Deurne, bij een centrale plek in de wijk of in het tijdelijke gemeentehuis. Alle adressen zijn te vinden op de website www.goededoelenweekdeurne.nl en op de voorkant van de collecte-enveloppen.

Online doneren
Vorig jaar is de mogelijkheid geïntroduceerd om online te doneren. Dit is voor de organisatie en mensen die willen doneren een veilige en betrouwbare manier gebleken. Daarom is het doen van een digitale donatie ook dit jaar weer mogelijk via www.goededoelenweekdeurne.nl/onlinedoneren/.

De deelnemende fondsen aan de collecte zijn: Alzheimer Nederland, HandicapNL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS Fonds, Epilepsiefonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, het Gehandicapte Kind, Nederlandse Brandwonden Stichting, Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds en Reuma Nederland.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen