4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneErwin Boerenkamps nieuw directielid bij Kantoor Van de Mortel in Deurne

Erwin Boerenkamps nieuw directielid bij Kantoor Van de Mortel in Deurne

Administratie- en fiscaal specialist Kantoor Van de Mortel in Deurne krijgt er per 1 januari 2024 met Erwin Boerenkamps een nieuw directielid bij. Hij was eerder werkzaam bij PwC, Rühl Haegens Molenaar en de laatste 14 jaar als belastingadviseur en lid van het managentteam bij Flynth.

De reden voor een nieuw directielid heeft volgens eigenaar Peter van de Mortel te maken met het voortbestaan van het bedrijf: “Ruim 25 jaar geleden begonnen Hans en ik samen aan ons ondernemersavontuur, het huidige Kantoor Van de Mortel. Ondertussen is ons team gegroeid tot twaalf mensen. Met een blik op de toekomst hadden we behoefte aan continuïteit, met de komst van Erwin is deze geborgd. Inhoudelijk verandert er vrijwel niets: we behouden dezelfde visie én identiteit die ons zo kenmerkt. Erwin past hier gelukkig perfect bij.”

Boerenkamps kijkt uit naar zijn nieuwe functie: “Mijn overstap van Flynth naar Kantoor Van de Mortel zie ik als een mooie kans om een gezond en bestendig kantoor verder te laten groeien in kwaliteit en kwantiteit waarbij het lokale en laagdrempelige in stand blijft. Ik vind het ontzettend prettig om weer dichtbij collega’s en klanten te staan.”

Naast zijn werk in de fiscale wereld is Erwin Boerenkamps een bekend gezicht bij Ondernemerscafé Deurne, waar hij inmiddels 10 jaar bestuurslid is. Ook is hij bij SV Deurne en CS De Peelstrekels lid van het bestuur.

Foto: Kantoor Van de Mortel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen