13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneEvert Remmerswaal nieuwe directeur-bestuurder woningbouwvereniging Bergopwaarts

Evert Remmerswaal nieuwe directeur-bestuurder woningbouwvereniging Bergopwaarts

Woningbouwvereniging Bergopwaarts krijgt vanaf 1 mei een nieuwe directeur-bestuurder. Evert Remmerswaal zal vanaf dat moment de functie overnemen van Paul van Roosmalen die tijdelijk als interim directeur-bestuurder was aangesteld.

Remmerswaal heeft ruime ervaring op het gebied van volkshuisvesting. Hij was directeur-bestuurder bij Bouwvereniging Onze Woning en is nu nog werkzaam als adjunct directeur Vastgoed bij Habion.

“Door zijn jarenlange strategische en operationele ervaring is Evert Remmerswaal de juiste persoon om de koers van Bergopwaarts richting te geven. Als ook de grote bouw- en duurzaamheidsopgave voor de komende jaren uit te voeren”, geeft de woningbouwvereniging aan.

Remmerswaal is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Zorgdragen voor goede huisvesting en een prettige leefomgeving in de sociale sector voor huurders en woningzoekenden is waar mijn hart ligt. Goede relaties leggen met onze stakeholders en toekomstgericht aan de organisatie bouwen in een dynamische omgeving, dat is de uitdaging die mij aanspreekt”.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen