5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneExpositie Kaleidoscoop in oude postkantoor

Expositie Kaleidoscoop in oude postkantoor

Op 17  en 18 november is er weer een kunstexpositie te bezoeken in het Oude Postkantoor in Deurne. Kunstfotografie en  schilderkunst zijn deze keer het  hoofdonderwerp. Ook wordt een voorzichtig begin gemaakt met design. Deze expo is internationaal, er exposeren twee kunstenaressen uit Hongarije.

Walter Haenen exposeert met kunstfotografie. Zijn werken nemen je mee naar een donkere wereld, heden, verleden en toekomst ?? There is beauty in Darkness (www.eye-catchy.nl ).

Henriette Brezinski uit Budapest  exposeert met schilderijen.  Ze heeft al veel internationaal geëxposeerd. Schilderen is haar passie en haar schilderijen drukken gevoel, ambiance, geur en ervaring uit. En ze was actief, samen met Zsuzsa, in galerie “Kazi30”in Budapest.

Zsuzsa Mathé  is academisch geschoold en combineert graag stijlen. Ze combineert kleuren en composities om een boodschap uit te dragen. Dit resulteert in heel gevarieerd werk. Zsuzsa heeft internationaal geëxposeerd, haar werk zit ook in museumcollecties. Zij komt ook uit Budapest.   (https://www.zsuzsamathe.com/)

Sonja David uit Eindhoven haalt haar inspratie uit de natuur en muziek. Ze heeft een aantal cursussen gevolgd om de schildertechnieken onder de knie te krijgen. Ze werkt veel met aardekleuren, volgt haar gevoel. Ze werkt abstract en realistisch. Samen met Walter draagt ze haar liefde voor kunst graag uit.  (www.sarart.nl )

Alle kunstenaars zijn tijdens dit weekend aanwezig en vertellen graag over hun werk.

Walter Haenen heeft zich gevestigd in het oude postkantoor in Deurne. De ruimte wordt gebruikt als studio en atelier. Met veel ramen rondom, en veel lege muren kwam hij op het idee om daar ook te gaan exposeren. De expositieruimte is in huiselijke sfeer ingedeeld. Er zijn ongeveer 70 kunstwerken te zien. Er is zitgelegenheid, een drankje, hapje, en ruimte voor een prettig gesprek.

De expositie is geopend op 17 en 18 november, van 11 tot 17 uur. Het adres is Posthoek 2, in Deurne. Ingang bij parkeerterrein

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen