18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneOndernemerscafé over jonge ondernemers

Ondernemerscafé over jonge ondernemers

Dinsdag 20 november zijn er twee jonge ondernemers te gast bij  Ondernemerscafé Deurne. Presentator Jan van den Heuvel en zijn medepresentator Niels Crooijmans  praten in café De Brouwer aan de Markt in Deurne van 21.00 tot 22.00 uur met Ruud Ghielen, freelance software-ontwikkelaar voor o.a. Philips en ASML, en David Jansen, oprichter en eigenaar van Fysio Jansen in Deurne.

Ruud richt zich op mobiele applicaties (apps) voor telefoons en tablets. David heeft zich gespecialiseerd in meerdere gebieden binnen de fysiotherapie en blijft zich graag ontwikkelen.

In deze 163ste aflevering van het Ondernemerscafé , die tot stand is gekomen in samenwerking met Jong Deurne, verzorgt Dennis van der Meijden het nieuwsblok, wordt er middels een videoblog weer een Deurnes bedrijf voorgesteld en Frans Fransen tekent voor het praatje aan de bar.

Ondernemerscafé Deurne (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé. Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen