8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneExtra tijdelijke parkeerplaats bij station Deurne

Extra tijdelijke parkeerplaats bij station Deurne

Het P+R-parkeerterrein bij station Deurne wordt goed gebruikt. Er zijn dagen dat het echt zoeken is naar een vrije parkeerplaats. Voorlopig kunt u, als het P+R-terrein vol staat, parkeren op een extra parkeerplaats aan de Laurens Costerstraat. Dit is een zijstraat van de Fabriekstraat.
Omdat het P+R-terrein vaak vol staat, probeert de gemeente waar mogelijk extra parkeerplaatsen beschikbaar te stellen in de directe omgeving van het station.

Er wordt flink gebouwd en gesloopt in de Spoorzone. Op plekken waar oude gebouwen gesloopt zijn, kan tijdelijk geparkeerd worden tot de nieuwbouw begint. De extra tijdelijke parkeerplaats aan de L. Costerstraat komt in plaats van de extra parkeerplekken aan de Fabriekstraat. Die plekken worden binnenkort gesloten vanwege de op handen zijnde sloop van Fabriekstraat 22.

Blauwe zone aan de Fabriekstraat
Binnenkort wordt er aan de Fabriekstraat, bij de nieuwe woningen, een blauwe zone ingericht. Dit betekent dat u daar niet de hele dag mag parkeren als u met de trein gaat. Maak dus gebruik van het P+R-terrein of de plekken aan de L. Costerstraat om een boete in de blauwe zone te voorkomen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen