9.4 C
Deurne
maandag 20 maart 2023
Home- DeurneExtra voorstelling na groot succes van ‘Een Zomerjurk vol verdriet’ door Peelcomedianten

Extra voorstelling na groot succes van ‘Een Zomerjurk vol verdriet’ door Peelcomedianten

Het toneelstuk ‘Een Zomerjurk vol verdriet’ van de Peelcomedianten is afgelopen weekend in première gegaan in een uitverkochte protestantse kerk in Deurne. De vraag naar kaartjes voor volgende voorstellingen bleek zo groot dat is besloten een extra voorstelling in te lassen op vrijdagavond 3 maart.

“De kracht van onze theatergroep komt weer helemaal tot z`n recht in deze voorstelling over klein, menselijk leed, verteld op een milde en zeer humoristische wijze”, vertellen de leden van de Peelcomedianten.

75-jarig bestaan
Vorig jaar vierde de toneelvereniging hun 75-jarig bestaan maar op theatervlak hebben ze tot nu toe maar weinig kunnen ondernemen door alle coronaregels die er lang golden. Dat het publiek de Peelcomedianten nog niet vergeten is, blijkt uit de grote belangstelling voor het eerste toneelstuk dat ze opvoeren sinds de coronaperiode. “De reacties waren louter positief en de vraag naar kaartjes voor de heropvoeringen was boven verwachting. Daarom is besloten per direct de verkoop voor een extra voorstelling open te zetten, zodat meer mensen van deze voorstelling kunnen genieten”, legt de toneelclub uit.

Kaartjes voor de extra voorstelling op vrijdag 3 maart zijn te bestellen via de website www.peelcomedianten.nl/winkel. De twee resterende voorstellingen van ‘Een Zomerjurk vol verdriet’ vinden op vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart plaats in de Protestanste kerk aan de Helmondseweg 5 in Deurne. Beide opvoeringen beginnen om 20.00 uur.

Foto: Peelcomedianten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen