18.5 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneFamilie Jorissen viert tienjarig bestaan van hun sportwinkel in de Kerkstraat

Familie Jorissen viert tienjarig bestaan van hun sportwinkel in de Kerkstraat

Al tien jaar is de sportwinkel van de familie Jorissen een vertrouwd gezicht in de Kerkstraat in Deurne. Een echt familiebedrijf dat werd gestart door Mary Jorissen samen met Sabine Jorissen.

Inmiddels wordt de zaak voor de sportliefhebber helemaal gerund door de kinderen van Mary. Harry, Sabine en Luc hebben er voor gezorgd dat Sportpunt uitgegroeid is tot een begrip in de regio met twee filialen, in Deurne en Someren. Ook hebben ze een drukkerij bij de winkel in Someren waar van alles bedrukt kan worden, van sportkleding tot mokken en sportprijzen.

Typisch Jorissen

Voor de kinderen van de familie Jorissen zijn de winkels hun passie. Ze willen graag gaan voor de beste persoonlijke service, ‘Brabantse mentaliteit’ of ‘typisch Jorissen’ noemen ze het zelf. Ook gaan ze mee met de digitale ontwikkelingen en zijn ze dagelijks druk bezig met de webshop en social media van de Sportpunt-filialen.

Feestdag

Vrijdag 23 augustus wordt het tienjarig bestaan gevierd met een speciale feestdag met verschillende activiteiten waaronder om 19.00 uur een speciale bootcamp van Kuijpers Personal Training. Dit is een ‘high intensity workout’ in de buitenlucht waar je onder begeleiding werkt aan kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa. De training vindt 23 augustus plaats bij Sportpunt Deurne van 19.00 tot 20.00 uur en je kunt je gratis aanmelden via info@kuijperspersonaltraining.nl. Ook in de rest van de maand augustus heeft de winkel winacties in samenwerking met verschillende sportmerken.

Sportpunt viert hun jubileum op vrijdag 23 augustus van 09.30 tot 21.30 uur bij hun winkel aan de Kerkstraat 24 in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen