4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneFeestje voor Ans en Charles als Brabander(s) van het jaar 2021

Feestje voor Ans en Charles als Brabander(s) van het jaar 2021

Bij de verkiezing van Brabander van het Jaar werden Ans van den Broek en Charles Engelen uit Deurne op eerste kerstdag vorig jaar uitgeroepen tot winnaar. Door de coronaregels konden ze dat tot nu toe nog niet echt vieren. Nu de horeca weer geopend is, houden ze alsnog binnen de huidige coronaregels een feestje in de Zeilberg om hun verkiezing te vieren.

Ans en Charles waren afgelopen jaar één van de in totaal vijf genomineerden bij de verkiezing van Brabander van het Jaar 2021. Ze ontvingen de trofee als waardering voor het werk dat zij doen in hun winkel Pompidom SpeelGOED aan de Blasiusstraat. Daar bieden zij gratis speelgoed aan voor kinderen die het thuis niet zo breed hebben.

Feliciteren
Omdat ze nu Brabander van het jaar zijn, is er zondag 20 februari om 16.00 uur in De Kroeg aan de Blasiusstraat in de Zeilberg de gelegenheid om Ans en Charles te feliciteren en de trofee te bewonderen. “Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om langs te komen onder het motto: We heffen het glas mi mekaar, op de Brabanders van het jaar. Inne van hum, inne van hur daarna op eigen tès dur”, aldus Ans en Charles. Bloemen of cadeaus zijn niet nodig, geven de twee Brabanders van het Jaar aan: “Maar een donatie voor de winkel is natuurlijk altijd van harte welkom.”

Bekijk hieronder het fragment uit de uitzending van Omroep Brabant waarin Ans en Charles krijgen te horen dat zij Brabander van het Jaar 2021 zijn geworden.

Foto: Omroep Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen