11.2 C
Deurne
zaterdag 9 december 2023
Home- DeurneFinale expositie in het oude postkantoor van Deurne

Finale expositie in het oude postkantoor van Deurne

Op 15  en 16 december  is er weer een kunstexpositie te bezoeken in het Oude Postkantoor in Deurne. Kunstfotografie, pentekeningen en  schilderkunst zijn deze keer het  onderwerp. De naam van de expo is “FINALE “

Deelnemende kunstenaars zijn dit keer Pim Luijckx, Jan van Kol, Henriette Brezinski, Sonja David en Walter Haenen. Pim en Jan komen uit Deurne.

Walter Haenen exposeert met kunstfotografie. Zijn werken nemen je mee naar een donkere wereld, heden, verleden en toekomst ?? There is beauty in Darkness. (www.eye-catchy.nl )

Pim Luijckx exposeert met zijn pentekeningen. Hij heeft een opleiding gedaan aan de academie voor schone kunsten in Arendonk. Al gauw ging zijn voorliefde uit naar het tekenen met de pen.  Inspiratie haalt hij uit de Peel en Namibië.  Momenteel is Pim bezig met illustraties voor een boek. (www.pimpentekeningen.nl )

Henriette Brezinski uit Budapest  exposeert met schilderijen.  Ze heeft al veel internationaal geëxposeerd. Schilderen is haar passie en haar schilderijen drukken gevoel, ambiance, geur en ervaring uit.  Ook schildert zijn op zijde, dit textiel is ook te zien.

Sonja David uit Eindhoven haalt haar inspratie uit de natuur en muziek. Ze heeft een aantal cursussen gevolgd om de schildertechnieken onder de knie te krijgen. Ze werkt veel met aardekleuren, volgt haar gevoel. Ze werkt abstract en realistisch. Samen met Walter draagt ze haar liefde voor kunst graag uit.  (www.sarart.nl )

Jan van Kol heeft als hobby houtdraaien, in de loop der tijd heeft hij een flinke verzameling werk bijeengedraaid. Een gedeelte laat hij op de expo zien. Ook zal hij geregeld een demonstratie geven met zijn draaibank.

Alle kunstenaars zijn tijdens dit weekend aanwezig en vertellen graag over hun werk.

Walter Haenen heeft zich gevestigd in het oude postkantoor in Deurne. De ruimte wordt gebruikt als studio en atelier. Met veel ramen rondom, en veel lege muren kwam hij op het idee om daar ook te gaan exposeren. De expositieruimte is in huiselijke sfeer ingedeeld. Er zijn ongeveer 70 kunstwerken te zien. Er is zitgelegenheid, een drankje, hapje, en ruimte voor een prettig gesprek.

De expositie is geopend op 15 en 16 december, van 11 tot 17 uur. Het adres is Posthoek 2, 5751 KV in Deurne. Ingang bij parkeerterrein

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen