5.2 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneFoto-expositie van Walter Haenen in oude postkantoor

Foto-expositie van Walter Haenen in oude postkantoor

Walter Haenen heeft zich pas gevestigd in het oude postkantoor aan de Posthoek 2 in Deurne en gebruikt de ruimte als studio en atelier. Met veel ramen rondom en veel lege muren kwam hij op het idee om daar ook te gaan exposeren. De expositieruimte is in huiselijke sfeer ingedeeld en er zijn op 23 en 24 juni van 11 t0t 17.00 uur ongeveer 40 kunstwerken te zien van Walter Haenen, Karin Stuurman en Sjoerd Stuurman. 

Walter HaenenHaenen bewerkt de laatste jaren voornamelijk portretten op een kunstzinnige wijze. Expressie en uitdrukkingskracht komen in zijn beelden naar voren. Net als Haenen wilde Karin Stuurman iets anders creëren dan de doorsnee fotografie. Haar voorliefde voor kunst komt tot uiting in haar bewerkingen.  Haar werken zijn eigenzinnig, herkenbaar en sfeervol.

Stuurman gefixeerd
Sjoerd Stuurman bevriest de visuele momenten die dagelijks aan de ogen voorbijtrekken. Deze beelden geven door hun zwart-wit uitwerking een sterke indruk van het moment en de omgeving waarin het beeld gefixeerd is. De officiële opening van de expositie is op 23 juni  om 13.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen