In Deurne komt de KCBS international BBQ Contest Vuur en Vlees, een Amerikaanse barbecuewedstrijd met teams uit verschillende landen. Het evenement vindt plaats op zondag 24 juni bij De Reizende Man met muziek van de huis-DJ  en de band  ‘the Bad Ties’. Professionele teams leveren vanaf 12.00 uur ieder half uur gerechten in bij de jury. 

Hier komt dus ook een winnaar uit naar voren en de prijsuitreiking is om 16.30 uur. Van 11.00 uur tot 19.00 uur staan er op het BBQ-plein van Vuur en Vlees diverse barbecuestands en foodtrucks klaar met bijzondere gerechtjes. Niet alleen de lekkerste hapjes van de barbecue maar ook smoothies, fruit en ijs.
De entree is gratis, dus iedereen kan op het terrein een kijkje komen nemen. De consumpties en gerechten zijn tegen betaling van smulbonnen.

Voorverkoop Smulbonnen bij de VVV

10 Smulbonnen (7 voor gerechtjes en 3 voor consumpties) zijn te koop voor € 12,50 bij de VVV, Markt 1 (gemeentehuis) te Deurne. Dat is een stuk goedkoper dan de verkoop ter plekke: daar kosten de 10 smulbonnen € 25,00.