8.8 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneFrank Laenen stopt als managing director bij Green Valley Estate

Frank Laenen stopt als managing director bij Green Valley Estate

In een jaar tijd heeft Green Valley Estate gezorgd dat Deurne weer op de kaart staat als het gaat om de hippische sport. Eigenaar familie van den Eijnden nam vorig jaar Frank Laenen in de arm voor het runnen van het nieuwe centrum. Maar tien maanden later laat Laenen afgelopen zondag op zijn Facebookpagina weten dat hij stopt als managing director bij het Deurnese Green Valley Estate.

De ideeën van beide partijen over de toekomst van de accommodatie liggen te ver uiteen, vertelt Frank Laenen: “Verschil van inzicht heeft er toe geleid dat familie Van den Eijnden op eigen kracht Green Valley Estate voort gaat zetten. Ik hoop dat Green Valley Estate de hippische hotspot wordt die ik voor ogen had en de ruiters uit alle windstreken hier de mooiste hippische sport kunnen voortzetten.”

Ruime ervaring
De familie Van den Eijnden ging de samenwerking met Frank Laenen aan gebaseerd op zijn ruime ervaring in de hippische wereld. Hij was jarenlang general manager van het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. In korte tijd heeft die samenwerking er voor gezorgd dat er op het terrein aan de Bruggenseweg weer een bruisende plek is ontstaan waar de internationale paardensport centraal staat.

Libéma
Iets dat in een eerdere poging van leisure concern Libéma niet lukte. Dat kocht de accommodatie toen de paardenopleiding van Helicon stopte maar het lukte hen niet om er een succesvol sport- en recreatiecentrum van te maken. Nadat het terrein ongeveer twee jaar te koop stond, heeft de familie Van den Eijnden het terrein gekocht om er opnieuw een hippische bestemming aan te geven.

Bliksemstart
Met Green Valley Estate is het in korte tijd wel gelukt om er met Laenen als managing director een succes van te maken. Hij geeft aan terug te kijken op een mooie bliksemstart met successen als de pilot van de GV competitie, de Brabantse kampioenschappen, het Concours Hippique Deurne, het NK Springen en de CSI-wedstrijden van afgelopen twee weekenden. “Ik bedank iedereen voor het vertrouwen en wens Green Valley Estate een mooie en langdurige toekomst. Ik sta open voor nieuwe hippische avonturen”, meldt Frank Laenen die ook een eigen adviesbureau heeft dat zich bezighoudt met het opzetten, reorganiseren en toekomstbestendig maken van horeca en hippische ondernemingen.

Op de foto: Frank Laenen tijdens het Ondernemerscafé Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen