13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- LiesselFrank Veldhuijzen nieuwe voorzitter RKSV Liessel

Frank Veldhuijzen nieuwe voorzitter RKSV Liessel

Tijdens de algemene ledenvergadering van RKSV Liessel is Frank Veldhuijzen maandag benoemd tot nieuwe voorzitter. “Na een tijdelijke periode van een vacature, is deze belangrijke functie nu weer ingevuld. Hier zijn we heel erg blij mee”, meldt RKSV Liessel.

Ook heeft de club een kersverse secretaris; Wendy Smits neemt deze functie nu voor haar rekening. Samen met penningmeester Emiel Friesen die begin dit jaar benoemd is, vormen Veldhuijzen en Smits het nieuwe dagelijkse bestuur van de vereniging. Verder is Jurgen Friesen opnieuw herkozen tot hoofd accommodatie. “RKSV Liessel is trots dat het in deze tijd weer gelukt is om een bijna voltallig bestuur te realiseren. Hoofd communicatie en hoofd sponsoring zijn nog wel vacant.”

Tijdens de ledenvergadering zijn ook de jubilarissen van de club in het zonnetje gezet. Dit zijn: Henk Hikspoors (60 jaar lid), Frits Kuijten (50 jaar lid), Berrie Wiegers (50 jaar lid), Luuk Engels (25 jaar lid) en Frank Mennen (25 jaar lid). Jubilarissen die niet aanwezig waren bij de vergadering zijn: Arjan Oosterveen (25 jaar lid), Mike van Hommel (25 jaar lid) en Wessel van Lier (25 jaar lid).

Foto: RKSV Liessel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen