14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneFrank Weijers en SV Deurne na dit seizoen uit elkaar

Frank Weijers en SV Deurne na dit seizoen uit elkaar

Lopende het seizoen 2016-2017 laat Weijers met zijn jonge team zien in staat te zijn om tot goede ontwikkeling te komen. De resultaten zijn nog wisselvallig, het vertoonde spel aantrekkelijker en is het vooral een plezier voor de Deurnenaren om hun jonge talenten te zien doorbreken in het vaandelteam.

Weijers twijfelt er niet aan om dit seizoen met succes af te maken. “De spelersgroep heeft in de afgelopen periode laten zien dat ze weten wat knokken is. Het geeft me veel energie om deze groep zo hard te zien werken en te ontwikkelen naar een hechte groep waar ieders kwaliteiten tot hun recht komen. Samen met de begeleidingsstaf zal ik er dan ook voor blijven werken om onze achterban te vermaken”.

De keuze van Weijers om zijn contract niet te verlengen komt voornamelijk vanwege zijn veranderde werksituatie. “Door een nieuwe functie op mijn werk, moet ik me vaak in bochten wringen om op tijd in Deurne te zijn. Dit gaat ten koste van de aandacht die ik wil geven aan mijn spelers”, aldus Weijers.

Rick de Rooij namens het team Technische Zaken van SV Deurne: “Frank heeft zich een hardwerkende en moedige trainer getoond. In goede en moeilijke tijden heeft hij zich hard gemaakt voor zijn spelers en voor de club. Dit heeft er toe geleid dat er een team aan het ontstaan is waar spelers voor elkaar door het vuur gaan. Wij wensen Frank veel succes in de toekomst en zullen hem dit seizoen blijven steunen in de ontwikkeling van ons 1e elftal”.

Foto: Roos Knijnenburg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen