16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneGasten nemen het ervan bij Deurnes restaurant, maar ‘vergeten’ te betalen

Gasten nemen het ervan bij Deurnes restaurant, maar ‘vergeten’ te betalen

Drie bezoekers van Restaurant Op Hete Kolen hebben afgelopen zondag uitgebreid gegeten in de horecagelegenheid aan de Stationsstraat in Deurne, maar zijn vertrokken zonder de rekening van 130 euro te betalen.

Ondernemer Krijn Albers heeft van de eetpiraten eerst beelden verspreid via social media waarop ze onherkenbaar in beeld werden gebracht en ze de kans gegeven de rekening alsnog te betalen. Omdat daarop geen reactie kwam, heeft hij nu beelden van de drie personen gedeeld waarop de het drietal herkenbaar is te zien.

Principe
“Hartstikke leuk dat mensen komen eten bij ons, maar reken dan wel even netjes af”, zegt ondernemer Krijn Albers van Op Hete Kolen. “Het gaat mij niet eens zozeer om het geld; het gaat om het principe dat je ergens gewoon voor moet betalen. Dat moeten wij ook gewoon hoor.”

De gasten die er vandoor gingen, hebben met z’n drieën uitgebreid zitten dineren bij het restaurant van Albers. “Wij staan hier ons best te doen om het onze gasten en ook dit drietal naar de zin te maken. We schotelen ze allerlei heerlijk gerechten voor en ze bestelden er nog zelfs extra dingen bij. Vervolgens vragen ze ook nog of ze wat over is mee naar huis mogen nemen en als mijn collega dat eten gaat inpakken, vetrekken ze en laten ons met de rekening zitten.”

Joggingpak
Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij heeft een lichte baard en droeg een blauwe spijkerbroek met een donker t-shirt en witte sneakers. Ook heeft hij een tatoeage op de rechterarm. Ook beide vrouwen hebben een licht getinte huidskleur en waren gekleed in een joggingpak. De ene vrouw droeg sneakers, de andere slippers. Het drietal arriveerde zondag bij Op Hete Kolen tussen 17.00 en 17.30 uur en vertrok rond 18.30 uur.

Samen met een collega is Albers de eetpiraten nog achterna gerend: “Helaas waren ze al verdwenen.” De ondernemer hoopt dat het delen van de beelden misschien nog aanknopingspunten oplevert: “Ze staan er zeer herkenbaar op in elk geval. Ik vrees alleen dat ze al lang met de noorderzon zijn vertrokken naar een volgend slachtoffer, maar je weet het nooit. Al is het maar dat ze herkend worden en het daardoor niet nog eens ergens anders kunnen flikken”, aldus Albers.

Foto’s: Op Hete Kolen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen