14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneGastvrouw Nolda van Schaijk van ZSV overleden

Gastvrouw Nolda van Schaijk van ZSV overleden

Bij de Zeilberse Sport Vereniging ZSV is met verslagenheid gereageerd door het bericht dat zaterdagavond 22 januari 2022, na een heel kort ziekbed, het zeer gewaardeerde lid Nolda van Schaijk is overleden. Dat meldt de club op Facebook en website.

Nolda was ruim 25 jaar lid van ZSV. Ze was de gastvrouw in de bestuurskamer bij wedstrijden van ZSV 1 en ook trouw supporter van ZSV 1. “Binnen de club was Nolda daarnaast ook bekend als vrouw van conciërge en gastheer Frits, moeder van trainer Arno bij JO11-1 en trotse oma van jeugdspelers Luc en Wess”. Onlosmakelijk verbonden met de vereniging en vaak langs de lijn en op de club te vinden.

Zilveren jubilaris
Afgelopen november is Nolda nog in het zonnetje gezet tijdens de algemene ledenvergadering, waar ze als zilveren jubilaris werd gehuldigd en in de bloemetjes gezet. De club vervolgt: “Ongelooflijk en niet te bevatten dat dit voor velen van ons zo ongeveer de laatste keer is geweest dat we haar bij ZSV hebben gezien. Eind december kreeg Nolda te horen dat ze ernstig ziek was. Maar dat het einde zo snel kwam, dat is iets wat bijna niet te bevatten is, en raakt ons bij ZSV diep”.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen