16.5 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneGeen ijsberen aan de deur door coronamaatregelen; Speuldries houdt digitale inzameling

Geen ijsberen aan de deur door coronamaatregelen; Speuldries houdt digitale inzameling

Normaal rond deze tijd van het jaar zie je de kinderen verkleed als ijsberen van de collecte voor de Speuldries door de straten van Deurne lopen. Maar door de huidige coronamaatregelen kan dit net als vorig jaar niet doorgaan. Daarom roept de organisatie van Speeltuin de Speuldries op om digitaal een bedrag over te maken.

“Onze jaarlijkse ijsbeeractie kan helaas voor de tweede keer niet doorgaan in verband met corona. Super jammer, want met de inkomsten kunnen we de speeltuin gratis houden en goed onderhouden. Daarom kiezen we dit jaar voor een digitale ijsbeeractie”, meldt de organisatie. Je kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer NL72RABO 0170 8138 19 of via deze link.

De speeltuin kan donaties goed gebruiken omdat ze afgelopen jaar ook al de inkomsten van Rabo Clubsupport hebben moeten missen. De Speuldries kan bij deze actie altijd rekenen op een fors aantal stemmen en bijbehorend bedrag maar dat ging deze keer mis, legt de organisatie uit: “Door een technisch mankement was het helaas niet mogelijk om op ons te stemmen. Dat kon ook niet meer op tijd opgelost worden. Heel erg jammer!”

Foto: Facebook De Speuldries

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen