14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneGeen Kranenmortelderby tussen ZSV en SV Deurne dit weekend

Geen Kranenmortelderby tussen ZSV en SV Deurne dit weekend

Het duel tussen ZSV en SV Deurne dat gepland stond voor zondag 5 december gaat niet door. Dit heeft te maken met het besluit van de KNVB om aankomend weekend geen wedstrijden te spelen met teams in de A-categorie.

De Kranenmortelderby die traditiegetrouw voorafgegaan wordt door ludieke acties van beide teams laat nog even op zich wachten. “Heel jammer voor de organisatie van de sfeeractie rondom de derby bij ZSV, die met het Sinterklaasjournaal al voor veel voorpret heeft gezorgd”, geeft de club uit de Zeilberg aan

Trainen
Na het Kamerdebat van woensdag 1 december over de coronamaatregelen, beslist de KNVB of de wedstrijden in de A-categorie op 12 en 19 december eventueel wel kunnen doorgaan. Afhankelijk van de mogelijkheden om te trainen, worden de competities in de A-categorie stilgezet of worden inhaalwedstrijden georganiseerd of het reguliere programma hervat.

Als de wedstrijd op een later tijdstip dit seizoen gespeeld wordt, bestaat de mogelijkheid dat deze dan wel met publiek gespeeld kan worden. Had de Kranenmortelderby dit weekend wel doorgegaan, dan had deze volgens de huidige coronaregels zonder publiek moeten worden gespeeld.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen