18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneGeld alleen maakt niet altijd gelukkig in cultuurcentrum

Geld alleen maakt niet altijd gelukkig in cultuurcentrum

In 2014 was het laatste optreden van de Ketelbinkies, Nu na drie jaar intensief repeteren komen zij voor de zesde maal met het toneelstuk “Geld alleen maakt niet altijd gelukkig”.

Het stuk wordt opgevoerd onder  regie van Maria Hoeben- van den Eerenbeemt in het Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne.  De spelers staan te popelen om iedereen weer te laten genieten van het toneelstuk, dat is geschreven  door Peter Kauwenbergh.

Het verhaal speelt zich af op een recreatiepark genaamd “Camping de BINKIES”. Er komen twee gezinnen die zichtbaar uit twee verschillende milieus komen. De ene heel netjes en bekakt, de andere asociaal. Dit geeft natuurlijk lachwekkende situatie. Ook is er een activiteitenbegeleider met zijn sportieve jogging dames die nogal druk en bewegelijk zijn. Een jongedame die ook als gast op de camping komt logeren, maar ook weer onder een hoedje speelt met…..???. De eigenaresse van het recreatiepark en een manusje van alles met zijn trouwe assistente zorgen ook  weer voor veel beroering.

Opvoerdatum zondagmiddag  6 mei 2018. Aanvang 14.30 uur.  De entree bedraagt € 10.00 voor volwassenen. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree € 5,00; en dat is inclusief een consumptie. Kaartverkoop: via de website www.ccdeurne.com en vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling  aan de kassa van de zaal.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen