18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneGemeente onderzoekt openbare ruimte en voorzieningen voor senioren in centrum Deurne

Gemeente onderzoekt openbare ruimte en voorzieningen voor senioren in centrum Deurne

De gemeente is benieuwd naar de mening van 75-plussers over de openbare ruimte en de voorzieningen in het centrum van Deurne. Vragen die aan bod komen in de enquête worden op donderdag 25 april naar ongeveer 1.200 inwoners van 75 jaar en ouder gestuurd.

Hoe seniorvriendelijk is het centrum van Deurne?

De mensen die een enquête ontvangen, zijn willekeurig geselecteerd uit de bevolkingsregistratie. Ongeveer één op de vijf inwoners van de gemeente Deurne van 75 jaar en ouder ontvangt de enquête. De enquête wordt per post bezorgd. Mensen hebben drie weken de tijd om de enquête in te vullen. Uiteraard mag uw zoon of dochter of een ander familielid of uw mantelzorger helpen met het invullen van de enquête.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. De resultaten zijn voor de gemeente erg waardevol. Zo kunnen de resultaten belangrijke informatie geven voor allerlei zaken, zoals verkeer, de toegankelijkheid van gebouwen, communicatie, enzovoorts. Onder de mensen die de enquête hebben ingevuld, worden drie VVV-cadeaukaarten verloot.

(Foto: Pixaby)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen