10.8 C
donderdag 25 april 2024
Home- St. JozefparochieSJVV opnieuw hard onderuit; dit keer in Mariahout

SJVV opnieuw hard onderuit; dit keer in Mariahout

SJVV is in de competitie opnieuw keihard onderuit gegaan in een uitwedstrijd. Op een zonovergoten sportpark in Mariahout was de thuisploeg heer en meester en won het met 5-0 van SJVV.

Al in de tweede minuut was het bijna raak voor de thuisploeg, maar de sluitpost van SJVV kon nog redding brengen. Eén minuut later was het wel raak door Rob Wagemans, die de 1-0 aantekende. In de 27ste minuut was er bijna de gelijkmaker toen Maikel van der Steen door Remco van den Akker in stelling werd gebracht. Maar hij miste deze kans. Mariahout kreeg daarna nog de  mogelijkheid om de score uit te bouwen, maar Harm Koelewijn redde vakkundig. De laatste kans voor rust was voor SJVV, voor Arno Keunen. Hij kopte de bal rakelings over uit een hoekschop.

In de tweede helft was Mariahout de gevaarlijke ploeg. Paal en lat stonden de thuisploeg meerdere keren in de weg. Uit een hoekschop kopte Freek Habraken de 2-0 binnen. Daarna werd het in een tijdbestek van slechts vijf minuten zelfs 4-0. Eerst schoot Loek Leenders de bal vanuit een voorzet over rechts binnen en daarna was het Dennis Veltpaus die de bal bekwaam in de kruising schoot.

Ook SJVV kreeg nog kansen. Maikel van der Steen en Wout Munsters kwamen vrij voor de keeper maar schoten beide de bal net naast het doel. Mariahout maakte er in de slotfase nog 5-0 van. Uit een voorzet over links, schoot invaller Tom van der Kruizen de bal in het doel.