1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- DeurneGemeente plaatst borden gespreksavonden in verkeerde wijken

Gemeente plaatst borden gespreksavonden in verkeerde wijken

De gemeente houdt de komende weken in een aantal Deurnese wijken weer gesprekken over de maatschappelijke voorzieningen. Alleen zijn de borden met de oproep hiervoor verkeerd geplaatst.

Het informatiebord van de St. Jozef staat in de Koolhof en het bord dat in de Koolhof had moeten staan, is in de St. Jozef geplaatst.

In gesprek
Samen met inwoners van alle dorpen en wijken gaat de gemeente in gesprek over de maatschappelijke voorzieningen. Na Liessel, Vlierden, Helenaveen, Neerkant, Walsberg, Heiakker, Zeilberg en Deurne-West, zijn binnenkort de Koolhof, Deurne-centrum en de St. Jozef aan de beurt. Op 26 september vindt om 19.30 uur in De Vlieger in de Koolhof een bijeenkomst plaats. Een week later, op 1 en 3 oktober, gaat de gemeente op dezelfde tijd in de St. Jozef (Hofke van Marijke) en Deurne-centrum (gemeentehuis) met inwoners in gesprek.

Compleet beeld
De gemeente heeft als streven om begin 2020 een compleet beeld van alle kerkdorpen en wijken aan de gemeenteraad voor te leggen. De raad kan dan keuzes maken over benodigde acties en eventuele investeringen. Zo hoopt de gemeente ook in de toekomst het voorzieningenniveau kwalitatief op peil te houden, het betaalbaar blijft en aansluit bij de behoeften van inwoners.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen