3.3 C
Deurne
vrijdag 2 december 2022
Home- ZeilbergZeilberg maakt zich op voor feestweekend Pottenbakkers

Zeilberg maakt zich op voor feestweekend Pottenbakkers

De feesttent op het Kerkplein staat en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. De Zeilberg staat dit weekend in het teken van het feestweekend van De Pottenbakkers vanwege het 55-jarig bestaan van de carnavalsstichting.

Het jubileumweekend wordt vrijdag afgetrapt met een receptie voor de jubilerende vereniging. Deze begint om 19.55 uur, als de prinsengarde de receptie zal openen. Aansluitend volgt de ‘Faute Fistavont’ met optredens van zanger Bas, Ivo van Rossum, Rob van Dam, Der Kleino en als afsluiter duo ‘Echt Faut’ DJ Ivan van Oosterhout zorgt voor de verdere muzikale omlijsting.

Feest in de tent
Op zaterdagkomt de band Royal Beat naar het Zeilbergse Kerkplein tijdens  ’t Is feest in de tent’. Daarnaast draaien Tom van Leeuwen, Jos van den Eijnden en Kenny Bennenbroek plaatjes. Zondag begint de dag met een Dorpsbrunch vanaf 11.00 uur in Den Draai.

Aansluitend vindt vanaf 13.00 uur in de tent onder de noemer ’55 jaar Pottenbakkers is(g)een Kunst’ een tentoonstelling plaats. Daarbij zijn verschillende (Zeilbergse) kunstenaars aanwezig. Dit gebeurt in samenwerking met Plein Air Deurne/kunst- en cultuurzondag in het centrum van Deurne. Er zullen elektrische bussen rijden tussen de Markt in Deurne en het Kerkplein in de Zeilberg. Ter afsluiting van het feestweekend is er zondag vanaf 18.00 uur de Pottenbakkers-prinsen-top 55 met de grootste carnavalshits.

Foto: CS De Pottenbakkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen