9.7 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- DeurneGenieten van omgeving en streekgerechtjes; er kan weer ‘gePeelPeuzeld’ worden

Genieten van omgeving en streekgerechtjes; er kan weer ‘gePeelPeuzeld’ worden

Het weer nodigt dit weekend nog niet echt uit om met de auto, fiets of te voet de Peel in te gaan maar het nieuwe PeelPeuzelboekje 2023 is al wel verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 april. Bij het initiatief van een aantal horecabedrijven in De Peel kun je er op uit gaan in de regio en onderweg genieten van diverse Peelse gerechtjes.

In elk PeelPeuzelboekje vind je tien bonnen (Peuzelkes) die je van 1 april tot en met 30 september kunt inleveren bij één van de deelnemende horecabedrijven die in het Peuzelboekje staan vermeld. In ruil voor elk bonnetje wordt een lekker gerechtje geserveerd. Het is wel verplicht om bij elke bon een consumptie te bestellen.

Hele gezin
De Peuzelkes zijn kleine gerechten uiteenlopend van hartig tot zoet en van vertrouwd tot speciaal. Het boekje staat niet op naam dus je kunt er in je eentje maar ook samen met vrienden of het hele gezin gebruik van maken. Ook is het Peelpeuzelen niet gebonden aan een wandel- of fietsroute of een arrangement. Je hoeft er niet voor te reserveren en kunt terecht bij verschillende horecazaken in Deurne, Asten, Helmond, Laarbeek, Gemert-Bakel en Someren.

Meer informatie over de actie vind je op de website van VVV Land van de Peel.

Foto: Land van de Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen