17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- HelenaveenGerard Maessen benoemd tot erelid bij Muziekvereniging Wilona in Helenaveen

Gerard Maessen benoemd tot erelid bij Muziekvereniging Wilona in Helenaveen

Als erkenning voor zijn 44 jaar inzet als bestuurder van Muziekvereniging Wilona is Gerard Maessen vrijdag tijdens een feestelijke bijeenkomst benoemd tot erelid. De 73-jarige Maessen heeft volgens de organisatie bij het uitvoeren van diverse functies een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Gerard zelf toonde zich vereerd met de benoeming en bedankte zijn medebestuursleden, leden van de vereniging en zijn familie voor hun jarenlange steun: “Het was een voorrecht om zoveel jaren deel uit te maken van deze fantastische vereniging. Muziek brengt mensen samen en ik ben dankbaar dat ik hier een bijdrage aan heb kunnen leveren.”

Dubbele functie
Al in 1980 sloot Gerard Maessen zich aan bij Muziekvereniging Wilona en in de beginjaren nam hij zowel de rol van penningmeester als secretaris op zich. Een dubbele functie die hij met toewijding en nauwkeurigheid vervulde.

Na een aantal jaren als penningmeester en secretaris te hebben gediend, besloot Gerard zich volledig te concentreren op de rol van secretaris. Gedurende zijn ambtstermijn heeft hij talrijke evenementen georganiseerd, communicatie met leden en externe partijen onderhouden en een belangrijke rol gespeeld in de strategische beslissingen van de vereniging. “Zijn precisie en betrokkenheid zorgden ervoor dat de administratie en correspondentie altijd op orde waren, wat bijdroeg aan de uitstraling van Muziekvereniging Wilona”, aldus de organisatie.

Onschatbare waarde
De voorzitter van de Helenaveense vereniging ziet de benoeming van Maessen tot erelid als een welverdiende erkenning van zijn jarenlange devotie: “Zijn inzet, passie en toewijding zijn van onschatbare waarde geweest voor onze vereniging. Gerard heeft zijn hart en ziel in Wilona gestoken en zonder zijn bijdrage zouden we niet staan waar we nu staan.”

Met zijn benoeming tot erelid neemt Gerard Maessen afscheid van het bestuur. “Maar zijn nalatenschap en de fundamenten die hij heeft gelegd, zullen nog lang voelbaar blijven binnen Muziekvereniging Wilona. De vereniging gaat de toekomst tegemoet met respect voor het verleden en met dankbaarheid voor de mensen die haar hebben gevormd, zoals Gerard Maessen”, meldt de organisatie.

Foto: Muziekvereniging Wilona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen