26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneGeslaagde jeugdvoetbaldagen ZSV Zeilberg

Geslaagde jeugdvoetbaldagen ZSV Zeilberg

Afgelopen weekend waren de jaarlijkse ‘VSN Voetbaldagen’ bij ZSV. Deze werden voor de achtste keer gehouden, in samenwerking met Voetbalschool Nederland.

Ruim 130 jongens en meiden van, 6 tot en met 15 jaar, deden mee aan dit voetbalweekend aan het begin van de zomervakantie.

Groepen
De deelnemers waren verdeeld over zes groepen, allemaal gekleed in een eigen tenue, en iedere groep werd begeleid door vier ZSV trainers. Veel van hen draaien al heel wat jaren mee tijdens de voetbaldagen. Ook waren er begeleiders vanuit de dames- en herenteams.

Voetbaldagen
Lekker samen voetballen, gezelligheid en plezier, maar ook respect voor elkaar en sportiviteit. Dit is waar het bij de voetbaldagen om draaide. Tijdens het gevarieerde programma kwamen allerlei spel- en trainingsvormen voorbij. Zo was er ook weer het favoriete boardingvoetbal en werd er fanatiek gehonkvoetbald. Op zaterdag was er ook een gedeelte specifiek voor de keepers uit alle groepen, verzorgd door de keeperstrainer van de herenselectie.

Champions League
Op zondag keerde ook de ‘Champions League’ weer terug: een toernooitje ‘6 tegen 6’ waarbij de oudste, middelste en jongste groepen werden gehusseld. Er ontstonden aan elkaar gewaagde teams en daardoor mooie potjes voetbal.

Finales
Als afsluiting waren zondagmiddag de druk bezochte finales van het onderdeel ‘Dribbelkoning’, waar de finalisten uit iedere groep een parcours aflegden en waarbij het draaide om techniek, snelheid en stalen zenuwen. Ook werd, na de voorrondes in de groepen, gestreden om de Penaltybokaal. Aan het einde van de drie dagen werden prijzen uitgereikt, waaronder die voor de meest sportieve speler per groep; en de ‘Bert Nijssen-bokaal’ voor getoonde inzet, strijd en passie.

Verzorging
Alle dagen werden de deelnemers verzorgd door het keukenteam, dat honderden broodjes en stukken fruit heeft gesmeerd en geschild en drankjes en tussendoortjes uitgedeeld.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen