12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneGewonden bij gewapende woningoverval in Schie; politie in Deurne zoekt twee daders

Gewonden bij gewapende woningoverval in Schie; politie in Deurne zoekt twee daders

Bij een woningoverval aan de Schie in Deurne zijn twee bewoners woensdagavond rond 21.00 uur gewond geraakt. Twee gemaskerde mannen kwamen de achtertuin ingelopen en sloegen één van de bewoners die hen tegemoet liep in het gezicht met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

Ook een andere bewoner werd in het gezicht geslagen en raakte buiten bewustzijn. De mannen eisten geld maar gingen er zover nu bekend alleen vandoor met een iPhone. De slachtoffers zijn beide nagekeken in de ambulance.

Helikopter
De politie startte daarop een klopjacht om de verdachten op te sporen waarbij ook een helikopter is ingezet. Daarnaast werd een sporenonderzoek en buurtonderzoek uitgevoerd in de omgeving van de Schie in Deurne. Bij het onderzoek is ook gebruik gemaakt van een speurhond. Om 21.14 uur werd door de politie een burgernetmelding verstuurd met de signalementen van de verdachten. De daders werden woensdagavond niet aangehouden bij het onderzoek, meldt de politie.

Verdachten niet zelf benaderen
De ene man van het tweetal dat wordt gezocht, is blank en ongeveer 1.90 meter lang. Hij is slank en draagt zwarte kleding en een bivakmuts. De andere verdachte is een slanke man van 1.70 meter lang en is vermoedelijk ongeveer 25 jaar oud. Deze persoon draagt een zwarte bodywarmer. De politie vraagt mensen met tips om te bellen met 0900-8844.

Foto’s: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen