7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- DeurneGoede Doelen Week Deurne gaat samenwerken met Liessel en Neerkant

Goede Doelen Week Deurne gaat samenwerken met Liessel en Neerkant

De organisatie van de Goede Doelen Week in Liessel en Neerkant gaat samenwerken met Stichting Goede Doelen Week Deurne. Hiermee willen zij de continuïteit van de collecte in deze kernen waarborgen voor de toekomst.

De werkgroepen die al meer dan 10 jaar met succes de Goede Doelen Week organiseren in Liessel en Neerkant, denken dat deze samenwerking veel voordelen biedt voor de inwoners van de twee dorpen.

Informatiebrief
De negende editie van de Goede Doelen Week Deurne wordt dit jaar gehouden van maandag 8 april tot en met 20 april. Een week daarvoor ontvangen alle inwoners van Deurne en nu ook Liessel en Neerkant een informatiebrief met de collecte-envelop in de brievenbus.

Naast het geven van een contante bijdrage kan er voortaan ook gedoneerd worden via een eenmalige machtiging of met een online donatie via de website van de Goede Doelen Week Deurne. Omdat er niet meer huis-aan-huis wordt gecollecteerd, kunnen inwoners de collecte-envelop inleveren bij een aantal adressen in alle wijken van Liessel, Neerkant en Deurne. De inleverpunten staan vermeld op de envelop.

Goede doelen
De deelnemende fondsen in 2024 zijn Alzheimer Nederland, Diabetes Fonds, EpilepsieNL, HandicapNL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Maag Lever Darm Stichting, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting het Gehandicapte Kind, Nederlandse Brandwonden Stichting, Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds, Reuma Nederland en Rode Kruis.

Foto: Goede Doelen Week Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen