21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- ZeilbergGouden koets en Thea Mansvelders op ‘second date’ bij optocht Zeilberg

Gouden koets en Thea Mansvelders op ‘second date’ bij optocht Zeilberg

De Zeilbergse optocht op maandagmiddag was een mooie bonte verzameling van uiteenlopende creaties. Een aantal had hun première al een dag eerder beleefd bij de optochten in Deurne en Liessel maar er waren ook indrukwekkende wagens en groepen te zien die voor het eerst het carnavalsdaglicht zagen onder toeziend oog van prins Stefan d’n uurste.

De Paradeperdjes brachten zelfs de gouden koets naar de Zeilberg en De Klippels zorgden ervoor dat alles schoongewassen en onder het schuim achterbleef. ook de Griendtsveense Klotbultjes hadden hun wagen over de provinciegrens gereden om bij de Zeilbergse optocht aan te sluiten met hun prins Mario I.

Gebreid ondergoed
Thea Mansvelders mocht natuurlijk zeker in de Zeilberg niet ontbreken terwijl ze weer aan het daten was en de Roséclub die gisteren net als Thea won in Deurne, ging voor hun tweede ronde met het gebreid ondergoed en proostten op het leven. Net als bij de Deurnese optocht van gisteren waren ook de Bad Boys weer aanwezig met hun thema: Waaj draaien de bak in.

DMG-fotograaf Harold van der Burgt maakte een fotoreportage van de optocht maandagmiddag in de Zeilberg.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen