6.1 C
Deurne
donderdag 1 december 2022
Home- DeurneGroep 8 Willibrordusschool neemt afscheid met theatershow

Groep 8 Willibrordusschool neemt afscheid met theatershow

De kinderen uit groep 8 van basisschool St. Willibrordus uit Deurne nemen aanstaande vrijdag afscheid met een theatershow in het Cultuurcentrum. Samen met leerkrachten en ouders hebben ze een afwisselend programma met moderne dans, zang, acrobatiek, turnen, jongleren, stijldansen en muziek in elkaar gezet.

‘Talent laten zien op podium theater van Deurne’
Leerkracht Jeroen Vrijnsen: “Op deze manier kan ieder kind zijn talent laten zien op het podium in het theater van Deurne. Naast vakken als rekenen, taal en wereldoriëntatie staan juist de creatieve vakken centraal tijdens de creatieve middag op school, waar aan deze talenten gewerkt kan worden.” Tijdens de repetities is samengewerkt met externe partijen, zoals dansscholen en gymdocenten.

Twee shows
Het verhaal van de theatershow van dit jaar is een sprookje, waarin de kinderen op zoek gaan naar het juiste pad richting het voortgezet onderwijs. De leerlingen van groep 8 doen hun show vrijdag twee keer, om 9.30 uur en 19.30 uur. Naast familie en bekenden is de voorstelling ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden. Bij basisschool St. Willibrordus zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Foto: Basisschool St. Willibrordus

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen