14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneGroot aantal autovernielingen in Koolhof en Heiakker

Groot aantal autovernielingen in Koolhof en Heiakker

Verschillende auto’s in de Deurnese wijken Koolhof en Heiakker zijn in de afgelopen twee nachten beschadigd door onbekenden. Bij de meeste voertuigen werden banden lek gestoken maar ook zijn er buitenspiegels van auto’s geslagen en zijn er auto’s waar deuken in zijn getrapt.

De meldingen komen allemaal uit dezelfde twee wijken in Deurne waar in de nacht van woensdag op donderdag en de nacht van donderdag op vrijdag meerdere auto’s werden beschadigd. Dit gebeurde onder meer in straten als de Maassingel, Amer, Krammer, Haringvliet, Geul en de Hennegras.

De politie heeft aangegeven pas bij meerdere aangiften een eventuele link te kunnen leggen. Het is nog niet duidelijk of dit inmiddels is gebeurd en wat voor actie de politie zal ondernemen. Slachtoffers van de autovernielingen wordt geadviseerd om via de site politie.nl aangifte te doen. Bij de aangifte is er ook de mogelijkheid om foto’s te uploaden van de vernielingen.

Mocht je getuige zijn geweest van een van de vernielingen of heb je iets anders opgemerkt dat de politie in deze zaak kan helpen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Facebook Lucht je hart in Deurne

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen