8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- VlierdenMarty Heijmans traint SPV Vlierden in komend seizoen

Marty Heijmans traint SPV Vlierden in komend seizoen

Voor het seizoen 2019-2020 heeft SPV Vlierden gekozen voor Marty Heijmans. Heijmans komt over van Neerkandia en zal de taken van Mario Plugers overnemen. Op dit moment staat de voetbalclub uit Vlierden op de tweede plaats in de vijfde klasse E.

Dat we Mario Plugers volgend jaar niet meer terug zouden zien bij de zwart-witten, was al even duidelijk. Wat tot nog onduidelijk was, was de opvolger van Plugers. Het bestuur heeft naar buiten gebracht dat Marty Heijmans deze plek gaat invullen. Het bestuur spreekt vol vertrouwen over de trainer wegens zijn ervaring bij andere regionale clubs waaronder SVSH, Olympia Boys en zoals gezegd Neerkandia.

Mix
In een interview met DMG geeft Heijmans zijn eerste reactie: ”De gesprekken met de club waren erg prettig. Voor mijn gevoel zat het ook meteen goed. De neuzen stonden vanaf het eerste gesprek dezelfde kant op. Hierdoor was de keus voor mij snel gemaakt. Ik heb meerdere malen tegen Vlierden gespeeld, met onder andere SVSH en Olympia Boys, dus het is voor mij geen onbekende.” Heijmans heeft een duidelijk doel voor ogen met SPV. ”Wanneer we na dit jaar in de vijfde klasse blijven, zullen we voor de prijzen gaan. Promoveren we dit jaar, dan zal het zaak zijn om te handhaven. Daarnaast is het mooi om te zien dat er een mix is tussen ervarenheid en jonge jongens bij SPV.”

Voetbalverleden
Heijmans is zijn hele leven al betrokken bij het voetbal. Hij speelde in de jeugd bij Geldrop waarvan drie jaar landelijke A-jeugd. Daarna speelde hij nog voor Braakhuizen, Mifano en Maarheeze. Hierna stapte Heijmans over naar de functie speler trainer. Dit deed hij drie jaar lang bij SVSH en drie jaar bij Olympia Boys. Hierna werd het voor de Eindhovenaar tijd om zich volledig te focussen op het trainersvak. Hij ging na één jaar Ollandia naar Mifano. Daar trainde hij twee jaar de selectie, waarna hij overstapte naar DVS. Van DVS kwam hij terug bij SVSH voor twee jaar. Na deze twee seizoen, trainde Heijmans nogmaals Olympia Boys. Na vier jaar in Ommel zijn kunsten te hebben vertoont, ging hij vorige seizoen naar Neerkandia waar hij dit jaar het jaar zal afmaken. Hier behaalde Heijmans kampioenschappen met het eerste en tweede team in 2017.

Prestaties
Heijmans behaalde wat prestaties gedurende zijn voetbalcarrière. Zo werd hij, naast Neerkandia, ook kampioen met Mifano en DVS. Ook behaalde hij verschillende periodetitels: drie met SHSV, drie met Olympia Boys, twee met DVS, één met Mifano en één met Ollandia. Ook promoveerde hij met Olympia Boys en DVS. Wellicht kan Heijmans ook soortgelijke prestaties behalen in Vlierden.

Bron: Amateurvoetbaleindhoven.nl 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen