18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneGroot lijsttrekkersdebat Deurne vanavond om 20 uur live op DMG TV

Groot lijsttrekkersdebat Deurne vanavond om 20 uur live op DMG TV

De lijsttrekkers van de zeven partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne, staan vanavond op het podium van de grote zaal in het Cultuurcentrum om met elkaar in debat te gaan over verschillende thema’s.

Vanaf 20.00 uur kun je het lijsttrekkersdebat volgen via een live-uitzending van DMG TV. Je kunt deze bekijken via de video-player hieronder.

Stellingen
Er zijn vanavond vier verschillende stellingen waarover de lijsttrekkers debatteren. Er wordt gesproken over de intensieve veehouderij, de maatschappelijke voorzieningen in de wijken, natuur in de Peel en de woningbouw.

Pitch
Daarnaast houdt iedere lijsttrekker een pitch van anderhalve minuut waarin zij uitleggen wat de belangrijkste redenen zijn om op hun partij te stemmen. De gespreksleider van de lijsttrekkersdebat is Roderik van Grieken, oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut.

De avond kan ook worden bijgewoond op de publieke tribune van het Cultuurcentrum. Deze is vrijdag 11 maart geopend vanaf 19.45 uur en de entree is gratis. Het debat begint om 20.00 uur en is ook digitaal te volgen en terug te kijken via het YouTube-kanaal van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen