5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneGroot openluchtconcert op de Markt als muzikaal eindspektakel Deurne 1300

Groot openluchtconcert op de Markt als muzikaal eindspektakel Deurne 1300

De Markt in Deurne wordt zaterdag 25 juni omgetoverd tot een grote ‘concertzaal’ in de openlucht. Ruim 300 stoelen met tafeltjes komen op het plein te staan zodat bezoekers op hun gemak kunnen genieten van Deurne in Concert met optredens van landelijk bekende solisten als Esther Pierweijer en Oleg Lysensko. Daarnaast zullen lokale talenten als Annelie Brinkhof en Joost Manders te horen zijn.

Het concert ter afsluiting van het 1300-jarig bestaan van Deurne wordt georganiseerd door Stichting Oranjefestiviteiten en de Koninklijke Harmonie Deurne. Kaartjes voor een plaats bij het concert zijn verkrijgbaar via de website van het Cultuurcentrum.

Het Dorp
De Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) heeft voor de avond een programma samengesteld aan de hand van diverse thema’s die betrekking hebben op 1300 jaar Deurne. Hierbij passeren bekende lokale personen, bedrijven, gebouwen en gebeurtenissen de revue. De herkenbare klassieke muziek die gespeeld wordt, sluit aan op deze thema’s waarbij ook Het Dorp van Wim Sonneveld niet zal ontbreken.

Tekst gaat verder onder de video.

Borrelplank
Kaartjes voor Deurne in Concert kosten 25 euro per persoon en zijn inclusief een consumptie en een compleet verzorgde borrelplank, samengesteld door de diverse horecagelegenheden aan de Markt. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar het Cultuurcentrum. Ook zonder kaartje kun je het concert beluisteren, dan niet vanaf één van de 300 zitplaatsen maar bij statafels op de terrassen van de horecagelegenheden rondom de Markt. Mocht het concert vanwege slecht weer verplaatst worden naar het Cultuurcentrum, dan is het niet mogelijk om zonder kaartje het concert bij te wonen.

Bedrijven die een tafel willen reserveren, kunnen contact opnemen met de organisatie via info@deurneinconcert.nl. Het is dan mogelijk om met een groter gezelschap aan dezelfde tafel te zitten. Zaterdag 18 juni is Jan van den Heuvel van Stichting Oranjefestiviteiten te gast bij het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Hij vertelt dan nog meer over wat er bij Deurne in Concert allemaal te horen en te zien is.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen