25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneGrootste hits uit Top 2000 komen tot leven in Cultuurcentrum Deurne

Grootste hits uit Top 2000 komen tot leven in Cultuurcentrum Deurne

Is this the real life? Is this just fantasy? Twee zinnetjes die je meteen in de sfeer brengen van de Top 2000. In het Cultuurcentrum in Deurne wordt de muziek uit de hitlijst vrijdag 23 december letterlijk tot leven gebracht bij de Top 2000 Live.

De band PD the Next zal samen met een aantal gastzangers en -zangeressen een avond brengen vol lang niet gehoorde pareltjes, meezingers en bekende rockkrakers. Afgelopen weekend waren de muzikanten in het Cultuurcentrum bezig met de laatste oefeningen en voorbereidingen voor de show.

Radar love
“Van Hotel California tot Africa en van The River tot Radar Love, we trekken ze allemaal uit onze platenkast deze avond. Dus wij zeggen: ben er bij en zing alle grootste hits mee”, vertellen de bandleden. Bij de show krijg je bij elk lied ook leuke weetjes op op een groot videoscherm te zien. Voorafgaand aan het optreden, tijdens de pauze en bij de afterparty zal DMG-dj Ivan van Oosterhout het publiek in de Top 2000-sfeer brengen.

De Top 2000 Live vindt plaats op vrijdag 23 december in het Cultuurcentrum Deurne en begint om 21.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Meer informatie en tickets vind je op https://www.ccdeurne.nl/programma/top-2000-live-2/

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen