26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- St. JozefparochieHeikneuters en SJVV slaan handen ineen bij grote goederen- en dienstenveiling

Heikneuters en SJVV slaan handen ineen bij grote goederen- en dienstenveiling

Twee verenigingen in de St. Jozefparochie in Deurne vieren dit jaar feest. CV De Heikneuters bestaat 66 (zes keer elf) jaar en voetbalvereniging SJVV 75 jaar. Om de festiviteiten voor beide jubilea te bekostigen, hebben de twee clubs de handen ineengeslagen en houden ze zaterdag 4 juni een grote goederen- en dienstenveiling.

Tijdens de avond worden er meer dan 75 verschillende kavels geveild met onder meer gesigneerde voetbalshirts zoals een gedragen Nederlands elftal shirt van Aniek Nouwen, skyboxplaatsen bij PSV en Helmond Sport, 1 minuut gratis winkelen, een etentje voor 10 personen, een geheel verzorgde feestavond voor 75 personen, een thuistap met een vat bier van 50 liter en een aantal thuisoptredens van verschillende artiesten. Ook is er een loterij waarbij in drie rondes verschillende prijzen te winnen zijn.

Veilingmeesters Bart van Gogh en Erwin Matheij gaan zaterdag 4 juni vanaf 19.00 uur de diensten en goederen per opbod aan de man brengen in de feesttent bij SJVV op sportpark De Dreef in Deurne. De tent is geopend vanaf 18.30 uur. De kavels zijn vooraf te bekijken op www.sjvvdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen