Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergHekkensluiter ZSV onderuit in Eersel tegen EFC (4-0)

Hekkensluiter ZSV onderuit in Eersel tegen EFC (4-0)

ZSV moest afgelopen weekend al op zaterdagavond aan de bak maar wist niet genoeg weerstand te bieden tegen nummer drie EFC. Na het ingaan van de rust met een 2-0 achterstand, had ZSV in de tweede helft wel wat meer energie maar gaf de Eerselse thuisploeg ook extra gas wat in tien minuten tijd twee doelpunten opleverde. Eindstand: 4-0.

Op Sportpark de Dieprijt verschijnen zaterdagavond even na 19.00 uur de twee teams op het veld samen met scheidsrechter Maik Opsteen en neemt EFC de aftrap. Na veertien minuten spelen komt een aanval waarbij Gijs Wuijts de 1-0 binnenkopt op aangeven van Max van Limpt. Vier minuten later volgt de tweede treffer; opnieuw een kopbal, maar deze keer door Dennis van Sambeeck dankzij de voorzet van Gijs Wuijts: 2-0.

Onder controle
EFC lijkt de wedstrijd goed onder controle te hebben en heeft de snelheid er goed inzitten waardoor ZSV achter de feiten blijft aanlopen. In de 41ste minuut komt er nog een grote kans voor de thuisploeg met een afstandsschot van Niels Krekels maar dat gaat naast. ZSV gaat met een 2-0 achterstand de rust in maar mag van geluk spreken dat die achterstand op dat moment niet nog groter was.

Feller
Na de rust zonder wissels komen de geelzwarten beter uit de kleedkamer dan dat ze erin gingen. ZSV is een stuk feller dan in de eerste helft maar in de 69ste minuut geeft de Zeilbergse defensie door een te korte terugspeelbal naar de keeper, een cadeautje weg aan EFC-speler Joni Hooijen die daar meteen van profiteert en de 3-0 inschiet.

Tegen het hoofd
Na 78 minuten moet ZSV het vierde doelpunt in hun netten zien verdwijnen. Invaller Chris van Heukelom van EFC zorgt na vijf minuten op het veld met een tik tegen het hoofd voor de 4-0. De Eerselse ploeg liet ZSV zo nu en dan even tot de goal komen maar echt gevaarlijk wisten de geelzwarten het niet te maken.