11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- ZeilbergHele Muziekvereniging Excelsior benoemd tot Pottenbakker van het jaar

Hele Muziekvereniging Excelsior benoemd tot Pottenbakker van het jaar

Bij CS De Pottenbakkers wordt elk jaar aan het begin van het carnavalsseizoen iemand die zich bijzonder inzet voor de gemeenschap van Zeilberg, uitgeroepen tot Pottenbakker van het jaar. Voor de verandering is het deze keer niet één persoon die de onderscheiding ontvangt, maar zijn alle leden van Muziekvereniging Excelsior uit de Zeilberg Pottenbakker van het jaar geworden.

Voorzitter Theo Aarts mocht zaterdag tijdens het prinsenbal in Zaal de Zwaan namens de volledige muziekvereniging het beeldje van de Pottenbakker met de bijbehorende onderscheiding in ontvangst te nemen.

De prinsengarde kwam bij het zoeken naar de nieuwe Pottenbakker van het jaar tot de conclusie dat het kiezen erg moeilijk was: “Dan kijken we naar alle verenigingen waar de vele vrijwilligers van Zeilberg actief zijn. Zo kwamen we bij Muziekvereniging Excelsior terecht. Maar wie ga je dan kiezen? Na enkele namen genoemd te hebben, hoorden we van ergens ver weg een stemmetje: ‘Zou het niet leuk zijn om de hele vereniging uit te roepen tot Pottenbakker van het jaar?’

Foto’s: CS De Pottenbakkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen