20.6 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneHenk en Ellen delen hun eigen ervaringen; van podcast over geestelijke gezondheid...

Henk en Ellen delen hun eigen ervaringen; van podcast over geestelijke gezondheid naar het theaterpodium

In hun podcast ‘Henk en Ellen in gesprek’ behandelen Henk Driessen en Ellen Kusters uit Deurne uiteenlopende onderwerpen over geestelijk gezondheid. Daarbij gaan ze maandag 17 april nog een stukje verder en brengen ze het gesprek live op het podium van het Cultuurcentrum in Deurne en behandelen ze het onderwerp ‘afvallen’ in relatie tot je psychische gezondheid.

De twee zien zichzelf als een soort ambassadeurs van de geestelijke gezondheidszorg in de gemeente Deurne. Ze namen al bijna twintig podcasts op over bijvoorbeeld angst, eenzaamheid en schaamte.

Taboes
Hun boodschap is: “Houd moeilijke zaken niet voor jezelf, maar praat erover met anderen, dat helpt.” Henk en Ellen willen met hun ervaringen en gesprekken daarover, anderen inspireren. Ook willen ze mogelijke taboes doorbreken.

Afvallen
Op maandag 17 april vertellen Henk en Ellen openhartig over hun eigen strijd met gewicht en afvallen. Helmy van Dooren presenteert de voorstelling die duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Na de pauze is er ook gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis.

De organisatie wil graag vooraf weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Daarom wordt bezoekers gevraagd zich aan te melden voor 15 april via henkenellen66@gmail.com.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen