14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneHightechbedrijven uit de regio presenteren zich

Hightechbedrijven uit de regio presenteren zich

Heb je altijd al eens bij hightech bedrijven in de regio binnen willen kijken? En wil je ervaren hoe het is om met de techniek van de toekomst te werken?

Dat kan komende zaterdag 25 mei wanneer ruim 50 bedrijven uit de regio Helmond en de Peel zich presenteren in het kader van de landelijke Dutch Technology Week. Onder de bedrijven die je tegenkomt bij Hightech Helmond-de Peel bevinden zich ook Deurnese bedrijven als FHT Perslucht, Atoom 13, Hoppenbrouwers Techniek en Vescom.

Tijdens dit gratis evenement kunnen jong en oud de techniek uit de regio komen beleven. Van een hightech robot tot een escaperoom. Je kunt basketbal spelen tegen een machine en je kunt je kracht testen met een handdrukapparaat. Daarnaast kun je je creativiteit inzetten bij het spuiten van een logo of bij het maken van een houder voor je mobiele telefoon.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 17.00 uur bij Franke Nederland B.V. aan de Lage Dijk 13 in Helmond. Kijk voor meer informatie op www.hightechhelmonddepeel.nl

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen