15 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneHitmachine van de Raad van Elf draait weer op volle toeren met...

Hitmachine van de Raad van Elf draait weer op volle toeren met nieuw carnavalslied

Op de officiële start van het carnavalsseizoen moeten we nog even wachten tot de elfde van de elfde, maar de hitmachine van de Raad van Elf uit Deurne draait nu alweer op volle toeren. Afgelopen donderdag 21 oktober stonden ze op het podium in Zaal Thijssen in Vlierden om hun nieuwste carnaval-hit ‘Hier in het Zuiden’ te zingen.

Eerder presenteerden ze het nummer al op een ludieke manier tijdens Prinsjesdag in september op het terras van Café De Brouwer op de Markt in Deurne.

Der Kleino
De Raad van Elf trad donderdag in Vlierden op tijdens het 20-jarig jubileumfeest van Der Kleino waar naderhand ook nog werd opgetreden door Jan Smit. Vorig jaar gooide hun nummer ‘Feesten doen we overal’ ook hoge ogen ondanks de afgelasting van carnaval door corona. Het jaar daarvoor scoorde de Raad van Elf met het nummer ‘Tis weer carnaval’ en wist daarmee verschillende prijzen binnen te slepen voor beste carnavalslied. Beide nummers behaalden ook hoge noteringen in de Carnaval Top 111 die DMG Radio vorig jaar uitzond.

De Raad van Elf bestaat uit een aantal leden van CS de Peelstrekels die uit enthousiasme voor de carnaval nu drie jaar op een rij, een pakkende carnaval-hit weten te produceren. Bekijk hieronder hun nieuwste nummer ‘In het Zuiden’.

Foto: Facebook Raad van Elf

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen