19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- St. JozefparochieHofke van Marijke gaat gemiste vieringen inhalen met groots feest

Hofke van Marijke gaat gemiste vieringen inhalen met groots feest

Bij gemeenschapshuis Hofke van Marijke in Deurne is het afgelopen jaar een groot aantal feestelijkheden afgelast vanwege de coronamaatregelen. De viering van 75 jaar bevrijding maar ook 100 jaar Sint Jozefparochie ging aan hun neus voorbij maar op 10 en 11 september gaan ze dit dubbel en dwars inhalen met een groot ‘bevrijdingsfeest’.

Voor het pas nieuwe bestuur van het Hofke van Marijke met Farley Zuidema als voorzitter, Anke Kerssemakers als secretaris en Michiel Remmerswaal als penningmeester, is dit hun eerste initiatief om het gemeenschapshuis opnieuw op de kaart te zetten. De nieuwe bestuurders hebben hun toekomstplannen vormgegeven onder de naam ‘Hofke 2.0’.

‘Knallend starten’
Voorzitter Farley Zuidema vertelt: “Nu de storm rondom corona geleidelijk gaat liggen en we geleidelijk weer meer vrijheid voelen, zijn we allemaal wel weer toe aan een feestje. Bovendien hebben we belangrijke feesten gemist, zoals de viering van 75 jaar bevrijding en de viering van 100 jaar Sint Jozefparochie. Als nieuw bestuur zien we de toekomst positief in en willen we graag knallend starten met een mooi feestweekend.”

’t Hofke
Het bestuur krijgt daarbij ondersteuning van Stichting Instuif ’t Hofke en de werkgroep 100 jaar Sint Jozefparochie. Samen organiseren zij een feestweekend met op vrijdag 10 september een knalfuif voor de jeugd tot en met 17 jaar en op zaterdag 11 september zal er een bekende coverband spelen.

‘Helemaal vol’
“De Early Bird kaarten voor het all-inclusive feest op zaterdag waren razendsnel uitverkocht dus het is duidelijk dat we allemaal zin hebben in dit feest”, legt Zuidema uit. “We zijn blij dat iedereen zo enthousiast is. We willen het Hofke die avond helemaal vol te hebben en ik ben ervan overtuigd dat het een weekend wordt waar we nog lang over zullen napraten.”

Winactie DMG Radio
Kaarten voor de feesten op 10 en 11 september zijn te bestellen via info@hofkevanmarijke.nl. In samenwerking met DMG geeft het Hofke ook vrijkaarten weg voor het jeugdfeest en voor de volwassenenavond tijdens een winactie op DMG Radio voorafgaand aan het feestweekend.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen