4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneVersier je huis of straat in Oranjesfeer en win bij DMG een...

Versier je huis of straat in Oranjesfeer en win bij DMG een Oranje-cap

Op verschillende plaatsen in de gemeente Deurne zijn er al in Oranjesfeer versierde huizen of zelfs hele straten die zijn uitgedost in oranje kleuren. Woon je in zo’n huis of straat? Maak dan een leuke foto en stuur hem naar redactie@dmgdeurne.nl samen met je naam en telefoonnummer.

De meest originele en uitbundige inzendingen worden op de site van DMG geplaatst en onder de inzenders verloten we een aantal Oranje-caps, die beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Spreeuwenberg. Onder alle winnaars van een Oranje-cap wordt aan het einde van het EK ook nog een hoofdprijs verloot.

Eerste winnaar
Zaterdagmiddag 12 juni werd de eerste winnaar van een Oranje-cap al gebeld door DMG-presentator Robin Senders: “Ja deze inzender was er heel snel bij en had ook een prachtige foto doorgemaild van de straat waarin zij woont, de hoek van de Peellandsingel en Veenmossingel. De maker van de foto is Dimphy Albrecht en is de eerste winnaar van de Oranje-cap. Nog zolang het Nederlands elftal in het EK zit, gaan we door met de actie en geven we dus elke zaterdagmiddag in het programma MiddagMaatjes Oranje-caps weg en aan het einde van de actie verloten we ook natuurlijk nog die hoofdprijs.”

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen