Nieuws uit de Regio

Horecaondernemer Henny van Diessen sluit deuren van DAF Deurne

De horecaonderneming DAF (Drinks and Foods) aan de Oude Martinetstraat in Deurne van Henny van Diessen sluit binnenkort waarschijnlijk definitief haar deuren. Dat geeft hij vandaag aan tegenover het Eindhovens Dagblad: “Als we half december niet open mogen, maar pas in januari bijvoorbeeld, dan hou ik de deuren maar dicht. Dan ga ik helemaal niet meer open, denk ik.”

Hij heeft geen opvolger en een koper vinden zal denkt hij in deze tijd ook niet lukken. Het ED meldt dat de horecazaak stopt en dat er in het monumentale pand aan de Oude Martinetstraat 11, appartementen komen.

Opgeknapt en uitgebouwd
Van Diessen startte zijn zaak DAF (Drinks and Food) Deurne in maart van 2014. Het monumentale pand werd helemaal opgeknapt en uitgebouwd. Er werden twee vergader/familiekamers ingericht met in totaal 24 zitplaatsen en er kwam een ijssalon in het oude gedeelte van het pand dat van Diessen destijds van de gemeente had gekocht. In de nieuwe aanbouw werd ruimte gemaakt voor negentig personen en de zaak kreeg ook een terras met zestig zitplekken.

Van Diessen wilde met zijn horecaonderneming de link tussen het automerk DAF en Deurne versterken. Hij koos bewust voor de naam DAF vanwege de geschiedenis van de familie van Doorne met Deurne.

Foto: Josanne van der Heijden

Advertentie

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet